Ensimmäinen vaalikiertue 9.12.2006 klo 10-11
09.12.2006 Klo 19.13
Tervetuloa lukemaan päiväkirjaani.

Sain tänään uuden tehtävän, joten tämä päiväkirjan teko on vasta opettelua. Mutta tarkoitus on tässä kirjoitaa ainakin kerran viikossa, mitä ajattelen ja miten toimin.
Tänään siis aloitan, mutta en kerro nyt kun toritapahtumasta, jossa sain olla mukana.
Kiitos vaan Tampereen Keskustalle järjestämästänne tilaisuudesta. Siellä oli paljon tuttuja - tuttuja torikauppiaitakin.

Suomen Keskusta alkaa valmistautua pikku hiljaa eduskuntavaaleihin. Tunnelma alkaa nousta. Nyt minäkin olen valmiina vaalityöhön. Sain rästityöt tehtyä ja nyt ei muuta kun paanalle.

Käärimä hihat ja alama töihin: sanottiin kotiseudullani Torniojokilaaksossa.
Tänä aamuna tarttasin Tampereelle Tammelan torille. Siellä oli Tampereen Keskustan järjestämä Keskustan 100 vuotisjuhla, jossa oli luottamushenkilöitä ja kansanedustajaehdokkaita. Vesisateesta huolimatta torilla oli väkeä mukavasti. Teltta pullisteli toriväestä tarjosihan Tampereen keskustaväki oikein hyvät jouluglögit. Minullakin oli ilmaisia arpoja, joita jaoin toriväelle. Mukavasti menivät kaupaksi. Vähän arvottavaakin oli. Muutama tulitikkurasia, tupakahvipaketti, joka meni Lempäälään ja kirjoittamani kirja Railin puheita ja saarnoja jota ei kukaan voittanut.

Siinä lopussa kello oli jo vähän yli 11.00 tapasin myös tulevan Tampereen uuden pormestarin Timo P Niemisen, joka kunnioitti läsnäolollaan toritapahtumaa. Tarjosin hänellekin arvan, arpa hukkui, mutta löytyi lopulta, joten sanoin, että minä voin lahjoittaa tämän kirjan hänelle. Siinä sitä sitten keskusteltiin Tampereen ja Pirkkalan yhteistyöstä kunnallispolitiikasta. Tänä päivänä sitä yhteistyötä tarvitaan eri kuntien kanssa. Pirkkalan kunta on harjoittanut jo pitkään yhteistyötä ympäristökuntien kanssa, jossa mukana ovat olleet Kangasala, Lempäälä, Vesilahti, Nokia ja Ylöjärvi.

Onneksi on hyvä mies, joka auttavana perheenjäsenenä auttaa minua leipätyössä, kun kierrän vaalitantereella.